Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

SWISHING - SWAP NOT SHOP!!!!!!!

Η νέα μόδα ήρθε και στην Ελλάδα....Κορίτσια ετοιμαστείτε....να...ψωνίσετε χωρίς να ξοδέψετε δραχμή.

Η φιλοσοφία του Swishing είναι η ανταλλαγή. Πας με μία σακούλα ρούχα που δεν φοράς πλέον αλλά είναι σε καλή κατάσταση και πέρνεις ότιδήποτε άλλο σου αρέσει. Στο εξωτερικό είναι μία πολύ διαδεδομένη εκδήλωση που προσελκύει πολύ κόσμο.

Ο καθένας μπορεί να το κάνει. Μαζέψτε 10 φίλες σας στο σπίτι και ανταλλάξτε ρούχα που είναι για καιρό αφόρετα στην ντουλάπα σας.

Στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουμε ένα τέτοιο event για την άνοιξη. Στην Αθήνα έχει ήδη γίνει 2 φορές από τρεις κοπέλες που το διργανώνουνε και γίνονται πολύ συχνά τέτοιου τύπου events. Από ότι έχω διαβάσει έχουν πολύ μεγάλη απήχηση. Στο εξωτερικό δε, γίνονται σε διάφορα μέρη τουλάχιστον μία φορά το μήνα και είναι τόσο διαδεδομένα που πρέπει να προαγοράσεις τη συμμετοχή σου.

Μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας. Άρκει να φέρει κάποια αντικείμενα ή ρούχα για ανταλλαγή. Εκτός από το ότι σου δίνεται η ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, είναι και μία διαδικασία φιλική προς το περιβάλλον, αφού ουσιαστικά πρόκειται για μία διαδικασία ανακύκλωσης.

Για μένα το στοίχειο κλειδί σε μία τέτοια εκδήλωση είναι να μην απορρίπτεις τίποτα Κομμάτια που σου φαίνονται παλιομοδίτικα, αν βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει μπορείς να τα μετατρέψεις σε μοναδικά fashion items. Μέγαλοι και μικροί, άνδρες και γυναίκες μπορούν να επωφεληθούν από μία τέτοια εκδήλωση, αρκεί να υπάρχει συμμετοχή και ποικιλία.

Σύντομα θα υπάρχουν και άλλα post στο blog για περαιτέρω πληροφορίες για το πως λειτουργούν, αλλά και για το πότε θα γίνει το swishing στη Θεσσαλονίκη.

Σε περίπτωση που θέλει κάποιος εθελοντικά να βοηθήσει στην οργάνωση του swishing party στη Θεσσαλονίκη ας επικοινωνήσει μαζί μου στο facebook
http://www.facebook.com/jmanavopoulou?ref=profile
 ή αφήστε σχόλιο στο blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου