Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

1st SWISHING PARTY ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!

Η Restyle Team, μία ανεξάρτητη ομάδα, διοργανώνει το πρώτο Swishing Party στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 18 Απριλίου στις 12.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, Β. Γεωργίου 1, περιοχή Ευζώνων. Πρόκειται για ένα πάρτι ανταλλαγής ρούχων που μπορεί ο καθένας  να συμμετέχει, φέρνοντας κάποια ρούχα-αξεσουάρ που δεν χρειάζεται πια και φεύγοντας από την εκδήλωση να έχει ψωνίσει άλλα χωρίς να έχει ξοδέψει χρήματα. Όλα τα ρούχα και αξεσουάρ, παπούτσια, που είναι σε καλή κατάσταση θα γίνονται δεκτά, εκτός από σκουλαρίκια κάλτσες και εσώρουχα ( για λόγους υγιεινής).
Με αυτό τον τρόπο αποτρέπουμε τον κόσμο από το να πετάει στα σκουπίδια ρούχα που δεν χρησιμοποιούνται πλέον και ταυτόχρονα του δίνουμε τη δυνατότητα να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του με το ελάχιστο κόστος των 2€ της εισόδου.          

Το swishing είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον και ουσιαστικά είναι μία μορφή ανακύκλωσης. Τα κομμάτια που θα περισσέψουν θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η νέα αυτή μόδα της ανταλλαγής ρούχων έρχεται από το εξωτερικό, όπου τα Swishing Party είναι πολύ διαδεδομένα. Η ομάδας μας κάνει την πρώτη κίνηση στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας να προωθήσουμε την ιδέα, να εδραιώσουμε το φαινόμενο και να καθιερώσουμε τα party!!!


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα
Facebook Page
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου