Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ SWISHING PARTY!!!

Τα swishing parties ήρθαν για να μείνουν... είναι η νέα μόδα!!! Μπορεί να συμμετέχει ο καθένας δίνοντας κάποια παλιά αντικείμενα ή ρούχα που δεν χρειάζεται και φεύγοντας από το Party έχει νέα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα του χωρίς να έχει ξοδέψει λεφτά. Παρακάτω θα σας δώσω κάποιους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να συμμετέχετε σε ένα τέτοιο event :
1. Τα παλιά σας ρούχα ή ρούχα που δεν φοράτε πλέον δεν θα πεταχτούν στα σκουπίδια. Εκατομμύρια ρούχα πετάγονται κάθε χρόνο στα σκουπίδια. Ειδικά αν αγαπάτε κάθε κομμάτι που έχετε πάρει τι καλύτερο να ξέρετε ότι παρόλο που δεν το φοράτε εσεις πλέον, το έχει πάρει κάποιος άλλος που θα το αγαπήσει εξίσου. Συμμετέχοντας σε ένα swishing party δίνετε στα ρούχα σας ένα νέο κύκλο ζωής, αφού ουσιαστικά πρόκειται για μία διαδικασία ανακύκλωσης. 
2. Είναι ένας καλός τρόπος για να ανανεώσετε το στυλ και την γκαρνταρόμπα σας. Μπορείτε να βρείτε κομμάτια που ψάχνατε για καιρό. Επίσης πολλά κομμάτια που μπορεί να σας φαίνονται παλιομοδίτικα μπορούν με το κατάλληλο styling να γίνουν fashion items και να σας κάνουν να νιώσετε μοναδικές. 
3. Είναι ο απόλυτα οικονομικός τρόπος για να κάνετε shopping.
4. Δεν θα χρειαστεί να μετανιώσετε για κάποιο αντικείμενο που πήρατε και το φορέσατε μόνο μία φορά, γιατί στην τελική δεν δώσατε χρήματα τζάμπα.
5. Δημιουργείτε άδειο χώρο στην ντουλάπα σας , που είναι έτοιμη να σκάσει από ρούχα που δεν φοράτε πια. 
6. Τέλος είναι μία διαδιακασία άκρως φιλική προς το περιβάλλον, αφού πρόκειται ουσιαστικά για μία διαδικασία ανακύκλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου