Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ SWISHING PARTY!!!!

Το να διοργανώσεις ένα swishing party είναι μία σχετικά εύκολη διαδικασία που μπορεί ο καθένας να κάνει. Τα πράγματα φυσικά δυσκολεύουν όταν πρόκειται για ένα μεγάλο swishing party. Σε αυτή τη δημοσίευση ας αναφερθούμε σε ένα μικρότερο πάρτυ που μπορεί να διοργανώσει ο καθένας στο σπίτι του. Η διαδικασία είναι εξής :

1. Διάλεξε ημερομηνία.

2. Αποφάσισε τον χώρο που θα γίνει το πάρτυ. Ο χώρος πρέπει φυσικά να είναι ανάλογος του αριθμού των ατόμων που περιμένεις.

3. Προσκάλεσε κόσμο. Προσπάθησε όσο γίνεται να υπάρχουν διάφορα μεγέθη και στυλ ώστε όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι.

4. Προετοίμασε κάποια snack και ποτά ώστε να θυμίζει λίγο και πάρτυ και να μην είναι μόνο μία απλή ανταλλαγή ρούχων

5. Τοποθετήστε τα ρούχα ώστε να φαίνονται όμορφα στο χώρο και να μην τσαλακώνονται. Εαν δεν έχετε κρεμάστρες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καρέκλες ή σκάλες.

6. Άφησε λίγο χρόνο στην αρχή για να ρίξουν μία ματιά στα ρούχα και αρχίστε την ανταλλαγή.

7. Πρίν ξεκινήσετε ξεκαθάρισε στους καλεσμένους ότι σε περίπτωση που 2 ή περισσότερα άτομα θέλλουν το ίδιο κομμάτι θα υπάρχει ένα παιχνίδι π.χ. πέτρα ψαλίδι χαρτί ώστε να αναδειχτεί ο νικητής που θα πάρει ο κομμάτι.

8. Μπορείτε να βάλετε σαν όρο ότι ο καθένας παίρνει όσα κομμάτια έχει φέρει ή να το αφήσετε τελείως ελεύθερο και να μπορεί να πάρει ο καθένας όσα κομμάτια θέλει.

9. Just have fun, απολαύστε τα νέα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, και χαρείτε που αγαπημένα ρούχα σας δεν κατέληξαν στα σκουπίδια, αλλά στα χέρια κάποιου που θα τα αγαπήσει εξίσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου